Hva har dette kurset gitt meg?

Her kommer et lite refleksjons notat om del 1 fra emne digital markedsføring.

Blogginnleggene som har blitt gjennomført den første delen av kurset, består av temaer vi har gått gjennom i forelesninger med Arne Krokan. På bakgrunn av disse blogginnleggene har jeg tilpasset meg masse læring og informasjon enn det jeg ellers ville gjort ved å bare møte opp i forelesningene. Generelt merker jeg at jeg får lite ute av forelesninger. Blogginnlegg kombinert med gode forelesninger har gitt bedre utbytte i dette faget, og er absolutt en måte å jobbe på som jeg trives med.

Først og fremst har jeg lært mye fra den første delen av kurset om kunstig intelligens, teknologier og digitale plattformer. Jeg har fått et innblikk i endringer som skjer på bakgrunn av teknologi og gjort noen egne tanker om hvordan fremtiden vil se ut. Utviklingen av teknologi har mye positivt med seg, men også noen negative sider, derfor er varsomhet, fornuft og kompetanse nøkkelord jeg har fått inntrykk av at er viktige.

Jeg har fått bredere forståelse for algoritmer, og hvordan disse fanger opp informasjon. Hvordan blokkjeder fungerer og hvordan digital valuta har blitt et resultat av blokkjeder. Jeg har lært at for å gjøre kundeopplevelsen bedre, kan man bruke ny teknologi for å optimalisere opplevelsen. Med hjelp av for eksempel apper som gjør handleturen mer digital, eller gi kunden flere muligheter til å handle i en tidkrevende hverdag. Business Model Canvas kan brukes for å få et bedre overblikk av egen forretningsmodell og egne mål. Et lite innblikk i filterbobler er og hva ekkokammer omhandler, at det styrer hvilke type reklame og ads som dukker opp på plattformene.  

Kursets struktur er jeg fornøyd med og hvordan det er lagt opp for spennende gjennomganger i timene. Spesielt med en dyktig foreleser (Arne Krokan) som vet hva han snakker om, noe som automatisk gjør at man lytter til det han har å fortelle og lære bort. For stunder som skal ha valg-emne senere, vil jeg absolutt anbefale digital markedsføring og fortelle om mine egne erfaringer samt all den nyttige lærdommen man mest sannsynlig for bruk for senere.

1 en tanke om “Hva har dette kurset gitt meg?”

  1. Så gøy å lese at du synes blogginnleggene gir det et bedre læringsutbytte fra faget, det varmer virkelig et studentassistenthjerte! Gøy at du også mener du har fått nytte av temaene som er gjennomgått og at du tror du vil få bruk for dette senere.

    Masse lykke til videre i neste del av faget 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *